Virtuele MaagBand

Cursusdata: -
Inschrijfdata: Schrijf in op elk moment
Inschrijven: Iedereen
Cursustaal: Nederlands
Prijs:€ 597,00 € 297,00

Over de cursus

*** INTRODUCTIE PRIJS! ***

December loert om de hoek, de pepernoten liggen al in de schappen en het is pas begin september! En ben jij zo iemand die in deze maanden 5kg bijkomt die er het volgend jaar maar moeilijk af gaan? Zou je het dit jaar anders willen doen? Alvast iets afvallen en mocht je je in december laten gaan (hopelijk niet maar het is jouw beslissing!), dan kan je in januari weer aan de gang om voor de zomer weer alles en wellicht nog meer weer af te vallen! Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Ik heb voor JOU de Virtuele MaagBand online gemaakt. Thuis, in je eigen stoel zitten en een virtuele maagband laten zetten (zo nodig vaker!), wanneer jij wilt, wanneer het jou uitkomt. Op dit moment nog met een introductie prijs, maar die gaat binnenkort verdubbelen! En nee, het is geen marketing truc, dat gaat echt gebeuren. Dus sla je slag en ga voor een gezond gewicht!

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet.

foto 11

Voordelen van dit programma

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!

* Geen narcose
* Geen littekens 
* Geen herstelperiode  
* Geen verblijf in het ziekenhuis
* De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles, maar in kleinere hoeveelheden, eten!

Je slankt nog beter af omdat…

* Omdat dit programma wereldwijd getest is en de beste resultaten realiseert.
* Omdat het programma constant bijgeschaafd wordt n.a.v. feedback en dus te allen tijde verbeterd wordt.
* Omdat je hier in goede handen bent!

Dus pak je kans en meld je aan voor de online programma om een gezond gewicht te behalen.

 

Waarschuwing: dit werkt zo lang je het gebruikt en meewerkt!!!

Docenten

Valeria


Sla de link op als favoriet.